Fotoalbum

Gunnar og Robert Hansen på vej gennem Sverige.

3 Volvo N86er ved LB Færgerne i Helsingør. De 2 af dem har Asnæs førerhus og den med kapellet har Nystrøm hytte.

Gunnar hansen købte denne demobil af Sommer Volvo. Den gule farve passede godt for bilen kørte for Bech Trans i Tuborg Havn.

Gunnar Hansen overtog denne Volvo FB89 fra Robert Hansen og fik den renoveret.

Gunnar Hansens sidste bil.

Brdr. Hansen Roskilde.

Robert og Gunnar Hansen startede deres vognmandsforretning i 1961 med hver deres Bedford. I starten var det mest lokalkørsel men efterhånden blev det til mere og mere eksportkørsel og Bedforderne blev skiftet ud med en Mercedes og en MAN og man begyndte at køre for forskellige speditørere.
I midten af 60erne fik de kontrakt på kørslen for Høm Typehuse fra Hultsfred i Sverige til Danmark. I 1973 var de oppe på 12 biler som alle var Volvoer. Da byggeriet i løbet af 1973 standsede pga oliekrisen valgte de to brødre at dele deres vognmandsforretning så de hver fik 6 biler. De begyndte igen at køre for forskellige speditører og delte kørslen for Høm Typehuse. Gradvist blev der færre og færre biler i vognparken og i slutningen af 70erne hvade Robert kun 2 Ponybiler tilbage mens Gunnar stadig have et par eksportbiler. I 1981 solgte Gunnar sine biler så han kun havde en enkel Volvo FB89 tilbage. Og i 1983 kom Gunnars søn John med i forretningen og 89eren blev byttet ud med en Scania R142 som de kørte med indtil 1992 hvor firmaet lukkede kort efter Gunnars død.
Robert lukkede sin vognmandsforretning allerede i 1988 og gik på pension.